Pagini

9 septembrie 2010

Inconjorul lumii cu oprire pe insula noastra

Te visez in fiecare noapte si te vreau langa mine in fiecare zi… deja am facut inconjorul Europei impreuna si ne-am bucurat de fiecare cladire uriasa, de fiecare pala de vant, de fiecare pod plin de mistere, iar noaptea ne innecam in saruturi cu atata dragoste si dor de parca ar am fi fost despartiti ani de zile…

Nu vreau sa fie totul doar un vis, vreau sa vii langa mine, sa ma imbratisezi, sa imi zambesti si te rog, nu ma dezamagi! Nu vreau sa imi spulberi toate visele in cateva minute… vreau sa ne plimbam de nebui pe strazile orasului tau, sa imi prezinti fiecare colt de strada ca si cum la urmatorul pas ar urma o lume noua. Sa facem baie in fantana din centru, sa te fac cu inghetata pe nas ca apoi sa am motiv sa te curat cu propriile-mi buze. Vreau sa simt ca explodez de fericire cand dansam pana seara intr-un bar, doar noi doi.


Cand vine timpul sa plec acasa sa fug din autocar in ultima secunda si sa ma primesti la tine, in camera de oaspeti. Va fi o noapte lunga cu batai cu perne pe ritmuri dure, cum ne plac noua, si povesti nesfarsite pana la sufocare despre copaci, festivaluri, concursuri, idei efemere, sfarsitul lumii, vacante, oameni, vise, copilarie…
Dimineata am sa deschid ochii inaintea ta si am sa rad de faţa ta de dimineata, iti fac o poza si te trezesc cu „Wet Willie”.


N-as vrea sa ma intorc acasa, dar am sa inchei intalnirea noastra cu un pupic pe obraz si planul meu de evadare pentru o saptamana... Stiam ca faci orice sa fugi cu mine. Abia astepti sa ne bucuram de noi, in sfarsit doar de noi, fara sa ne gandim la ceilalti... Aaaaah si ce saptamanaaa. O sa fim deconectati de lumea calculatoarelor, o sa ne bucuram de muzica naturii, o sa stam ziua cand e cald la umbra acelui copac urias sa imi citesti poezii, iar noaptea vom face baie in mare goi simtind ca toata insula e a noastra... de fapt, in acea saptamana toata lumea va fi numai a noastra. Vom putea controla firele de nisip si radacinile copacilor de in padure, dar totul va prind o aura de perfectiune incat nu vom simti nevoia sa schimbam nimic.

Apoi... voi ajunge superlativul dezamagirilor, o sa ma urasca, o sa imi explice de o suta de ori cat de prefacuta am fost pana acum, ca nu imi pasa de altii si de sentimentele lor, o sa fiu facuta in fel si chip si nu o sa inteleaga nimic, dar am reusi in sfarsit sa fac exact ceea ce imi doresc fara sa ma uit in spate si asta ma face sa imi inchid urechile, acum puteti spune ce vreti.
Eu ma bucur de bucuria mea sau poate… de bucuria noastra.
Vino si fa-ma sa zbor!
Fii tubul meu de oxigen si zambetul din fiecare dimineata.Asculta mai multe audio Muzica

Niciun comentariu: