Pagini

24 decembrie 2011

Sa ai un tata...

Tata trebuie doar sa se uite la tine si stii exact daca e bine sau nu ce ai facut. Tata se juca cu tine de cand erai mica si oricat de mult timp a trecut, parca ar face la fel. Tata nu intelege trecerea timpului si nu il poate accepta, el nu intelege pasul pe care il faci de la copil la adolescent si nici maturizarea de la tanar la femeie.

Tata se incrunta cand aude de primul prieten si nu vrea sa isi imagineze ce faci cand mergi vara la mare sau oriunde mai departe de casa, nu suporta gandul ca ai putea pati ceva. Oricum, in bratele lui tot timpul o sa te simti copil (si iti place la nebunie asta chiar daca ti-e greu sa recunosti) si cel mai important, acolo este cel mai sigur loc din lume. In bratele lui nu o sa patesti niciodata nimic, nici daca asta il costa viata, el o sa se lupte si o sa mearga pana la sfarsitul lumii pentru tine. El are grija de familie, ca totul sa fie bine, uitand de multe ori de dorintele proprii. 

Tata, in acelasi timp, e cel care te ghidila si te face sa razi pana iti pierzi rasuflerea, dar te si poate face serioasa in 2 secunde. Te invata cum sa saluti, te invata poezii si cum sa fii smecher cateodata in societate.

De Craciun el face ultimele reparatii, nu ca nu el le-ar fi facut si pe primele, un tata stie sa faca Orice. El pune varful si beculetele pe pom si te lasa pe tine sa faci restul, nici nu ar avea cum altfel cand iti vede fericirea din ochi. 


Sweet little child
You know nothing
About a cold world outside
You're too young to realize
What he wants from you tonight

Niciun comentariu: