Pagini

24 decembrie 2011

Sa ai un frate...

Un frate (tot mai mare) la inceput e suparat ca nu te-ai nascut baiat ca sa joace fotbal cu tine, dar pana ajungi la varsta in care poti sa dai cu piciorul in minge a uitat ce a zis cand te-ai nascut. Oricum te-a transformat intr-un mic baietoi pentru ca pentru tine nu exista papusi, tot ce vezi sunt masini, accidente si explozii.

Fratele se joaca cu tine mult si te prosteste la tot pasul. Face trucuri care te fascineaza si tu, prostuta, crezi absolut ce zice el. Un frate te face sa te prapadesti de ras, te ameteste pana iti pierzi rasuflarea, dar cand iese cu plans, pentru ca e cat un munte pe langa tine si nu te vede cand ii stai tot in picioare, atunci nu mai stie ce sa faca si fuge... Dar de linistea din jur, de linistea urletelor tare se ocupa fetele, asa ca vine sora ta in actiune si totul iese bine pana vine mami de la servici.

Un frate e langa tine ca sa te salveze de orice "nenorocit" care se leaga de tine, de orice nimuruc care incearca sa te atinga, el e acolo si nu ti se intampla nimic. 

Un frate te invata muzica, te pune sa ii tii corzile de la chitara pana nu iti mai simti degetele si se enerveaza cand isi aduce prietenele acasa si ele sunt fascinate de dragalasenia ta... nu se mai poate inchide in camera cu ea sa... mai stiu eu ce faceau ei atunci?! Si cum de fiecare data era tot alta blonda, bruneta, roscata scunda sau inalta... nu apucau sa se plictiseasca de prezenta ta acolo.

Un frate te invata sa le faci smecherii altora, un frate te invata jocuri, sa canti, sa asculti muzica buna, lucruri serioase, nu sa te tot prostesti ca un copil. Dar cand vine vorba de iubiti, dragoste, probleme, el a zburat din preajma ta.


... pentru ca el mi-a facut cunostinta cu Kurt Cobain de cand aveam 5 zile si am venit acasa din spital, pentru ca el mi-a aratat ce inseamna "teen spirit" si pentru ca el a facut casa sa bubuie in fiecare zi cu horcaieli, metale si altele mai putin metale

Niciun comentariu: