Pagini

23 decembrie 2011

Sa ai o mama...

Mama iti e tot timpul aproapte orice s-ar intampla, in oricat de mare incurcaura te-ai baga, oricat de greu ar fi sa o scoti la capat sau oricat de putin meriti; ea o sa fie tot timpul alaturi de tine. Te intreaba ce a fost in capul tau si vrea explicatii pe care e constienta ca nu le ai, dar le cere pana la refuz, se enerveaza pe tine si ii bate inima tot mai tare, dar apoi zice hai sa respiram adanc si sa vedem cum o putem rezolva... Si stii ce e mai culmea? Tot timpul se rezolva.

Mamele sunt puternice, mamele pot sa faca lucruri de care nici ele nu sunt constiente si sunt mereu alaturi de tine si de inima ta franta sau fericita.

Se bucura alaturi de tine, iti spun reusitele la fiecare cunoscut cu mandrie, iar esecul il lasa uitat undeva, chiar daca tie iti mai da cateodata peste nas cu el. Iar daca ai o problema si esti la pamant o sa iti ia obrajii intre palme si iti spune ca va fi bine, te atinge doar si iti umple corpul de caldura. Pentru asta sunt mamele.

Dar sa nu uitam cum te asteapta acasa de fiecare data cu mancarea ta preferata, cu casa aranjata si cu muzica bubuind pe versuri care se potrivesc perfect pe starea ta de spirit. Mamele sunt cool!

Eu asa vad si simt lucrurile, si cred ca daca le-ar vedea asa ca mine macar jumatate din lumea asta, ar fi mult mai multa liniste in jur... Pentru ca nu te poti pune cu mamele.



Took me in and you drove me out
Yeah, you had me hypnotized
Lost and found and turned around
By the fire in your eyes

Niciun comentariu: