Pagini

24 decembrie 2011

Sa ai o sora...

Sora (si de o sora mai mare vorbim aici) cand esti mica mica va jucati impreuna, faceti teme, te invata cum sa scrii, sa numeri si te cearta daca nu le faci bine... dar cu cat trece timpul si nu mai esti ca o papusa pentru ea, incepe sa aiba alte activitati, dar tu tot in picioare ii stai pentru ca e ca un idol pentru tine.

Cresti mai mare si deja toate prietenele tale o iubesc pe sora ta. Vin la tine numai ca sa o vada pe ea, iar baietii cand vorbesc cu tine vorbesc numai de ce face sau pe unde a mai umblat... de parca i-ar fi bagat in seama. 

Tu esti foarte mandra de ea, iti place cum ii sta parul dimineata, cum se imbraca, cum se instramba cand musca din sandwich, cum rade, cum se prosteste prin casa, inelul de pe degetul mare, cum se vopseste (mai ales cand tu nu ai ajuns inca la acea etapa)... parca o vezi tot timpul cu o aura in jurul ei si ea nici macar nu e constienta de asta. O adori si te vesezi sa fii ca ea. Niciodata nu iti iese pentru ca nu iti sta bine in hainele ei, iar replicile ei par stupide cand vin de la tine.

Tot crescand, varsta ta se apropie mai mult de a ei si incepeti sa aveti subiecte comune mai serioase, nu doar povestile tale plictisitoare despre Adisor din clasa a4a... si ea incepe sa iti povesteasca mici prostioare de-ale ei de care esti fascinata.

E grozav sa ai o sora. E grozav sa o simti aproape de tine, sa te asculte cand esti trista si nu te mai poti opri din plans. E grozav cum poti sa ii spui orice secret de al tau pentru ca stii ca nu o sa mearga mai departe oricat de tare ai supara-o in ziua urmatoare. 

O sora mai mare stie cum sa se comporte cu tine in orice moment, stie cum sa te inveseleasca repede, iti tine tot timpul partea in fata parintilor (pentru ca si tu o faci de fiecare data), stie si ce sa iti zica daca vrea sa te enerveze, dar tu stii ca o face doar asa, de suprafata... Stie toate lucrurile care iti plac si cele pe care le urasti. Nu uita niciodata nimic si poti sa ai incredere deplina in ea.

Nu o sa va miscati niciodata in aceleasi grupuri, nu o sa mergeti in aceleasi baruri si poate nici macar nu va place aceiasi muzica, dar tot sora ta ramane pentru totdeauna si va distrati de minune oriunde ati fi si cu oricine. Daca nu, veniti in bucatarie si stati la povesti pana la 4 dimineata cand vine mama si spune mergeti tu la culcare ca maine iar dormiti pana la amiaz.

E fascinant sa iti imparti toate lucrurile cu sora mai mare!


Sweet sister, just feel me
I’m trembling, you heal me
Hey sister, I feel it too

Niciun comentariu: