Pagini

4 octombrie 2011

Sometimes...

Cateodata iti place sa stai singur, sa mergi acasa pe jos pentru ca nu ai rabdare sa stai la coada sa iti faci abonament, sa stai inchis intre 4 pereti cu o foaie de hartie si un pix, dar fara idei. Cateodata iti place sa visezi la trecut, cateodata dai telefoane aiurea, lasandu-te purtata de sentimente si nu mai stii ce sa zici cand raspunde persoana cealalta. Cateodata te incapatanezi si stai pe o banca in centru, desi ai atatea de facut, doar ca ea sa nu aiba sansa sa se intalneasca cu el, doar ca sa ii fi o piedica, doar ca sa ii areti ca ea va fi cea care renunta pana la urma... pentru ca e constienta de prezenta ta acolo, chiar daca te ignora. 

Cateodata iti place sa stii tot si sa le areti celorlalti ca habar nu ai ce se intampla in jurul tau. Cateodata esti dispus sa astepti oricat doar pentru a "musca" la momentul oportun. Cateodata ii urasti pe toti, dar le zambesti sincer. Cateodata te gandesti la viitor, desi prezentul se prabuseste in fata ta. Cateodata iti iei rautatea in dinti si-i spui tot ce a gresit celuilalt, desi si tu ai facut acelasi lucru (dar asta ai uitat sa mentionezi). Cateodata nu mai vrei sa renunti la tine pentru altii si iti respecti promisiunea. Cateodata nu.

Azi nu este cateodata, azi e acum... si acum stau blocata pe un scaun in sufragerie privind peretele mare, alb si gol, pana cand cineva vine si ma misca de aici, cheia e in cutia de la sonerie. 

Ah si... cand o sa apari daca o sa apari, poti sa o opresti si pe Amelia Curran din cantat pentru ca deja am auzit aceeasi piesa de 1274 de ori. 


Niciun comentariu: