Pagini

20 noiembrie 2011

Vinerea prefer ochii verzi

Imi place sa stau singura, imi place sa traiesc singura in apartamentul meu micut, nu inteleg de ce tot instrambati nasul?! Am propriile mele reguli, ajung acasa la ce ora vreau fara sa dau explicatii cuiva, nu ma trezeste nimeni dimineata pentru ca se impiedica de covor, baia e libera in orice clipa si am intreg patul numai pentru mine. 

Daca vreau, pot sa chem doi ochi albasti (si in zilele de vineri verzi) sa imi tina de cald, sa impartim o sticla de vin in bucatarie, iar apoi asternutul pana dimineata. Nu am nicio obligatie fata de cineva, nu trebuie sa fiu draguta cand e ultimul lucru pe care l-as face, nu trebuie sa vorbesc, doar ca sa tin o conversatie, nu trebuie sa ma enervez ca au disparut brusc biscuitii mei preferati si miezul de pe masa il strang doar dupa mine.

Cand ies in oras, nu ma gandesc la cine ma asteapta acasa sau la faptele mele, sunt pe picioarele mele si pot sa fac ce vreau. Hainele de pe uscator pot sa le strang chiar numai cand am nevoie de ele, vasele cand nu mai am alte farfurii si dulapul... il aranjez doar in weekend. 

Mie imi place singura, nu inteleg reprosurile voastre...


Lonely Day by System of a Down on Grooveshark

"I'm not lonely, I'm alone"



2 comentarii:

Noni spunea...

inteleg perfect ! haha

Josette spunea...

Hahaha, trebuia sa ma astept la ceva de la tine pentru postarea asta...