Pagini

27 noiembrie 2011

Singura, enervand vecinii

Azi nu vreau sa am niciun contact cu lumea. 

Am tras draperiile si am sa pastrez semi-intunericul pe tot parcursul zilei pe ritmuri grele, enervand vecinii. Seara am sa umplu fiecare colt al camerei cu lumanari, pentru a ramene in semi-intunericul care intre timp s-a transformat in intuneric. 

Am sa raman singura. Nu vreau sa raspund la telefoanele care ma cheama in oras, care vor sa ne plimbam, sa vorbim lucruri nemaiauzite sau sa imi foloseasca umarul pe post de batista. Imi pare rau, azi nu.

Azi vreau sa fiu singura si sa ma bucur de singuratatea mea. Nu am sa imi spal vasele, nu imi fac patul si nici nu imi aranjez hainele in dulap asa cum mi-am promis de cateva saptamani. Nu adun miezul de pe jos, nici hainele uscate demult si nu curat praful perfect vizibil de pe chiuveta din baie. Chiar pot sa traiesc foarte bine si cu ele in jur, parca fac totul sa para mai viu.

Azi stau, citesc, scriu, trimit scrisori placute si mesaje mai putin placute. Azi verific bazele de date pentru a vedea cum unii lucreaza pe la spatele meu... (pardon, continua sa lucreze...) si stiu ca o sa ma popodeasca un val de rasete, sunt atat de naivi! Sincer, chiar nu stiu cum mai rezistati! 

Azi am sa ma uit la poze din trecut fara sa le aduc in prezent si am sa incerc sa ignor soarele care chiar acum face fel si fel de umbre pe draperia maro.

Five minutes alone by Pantera on Grooveshark


2 comentarii:

Aurelian spunea...

ce imi plac starile astea!!!...sunt momente in care te regenerezi...

Josette spunea...

Da, numai sa nu dureze prea mult...