Pagini

9 iunie 2011

Picnic intre blocuri


- Vrei sa faci o pauza?
- Da.
- Imbraca-te atunci.
- Sa ma imbrac de mers afara?
- Da, dar ceva lejer.
- Unde mergem?
- O sa vezi, ii raspunde in timp ce inghesuia doua pahare si o patura intr-o geanta.

Ea nu stia ce se intampla, dar ii place sa se lase dusa de val, lucrurile necunoscute sunt cele mai interesante si iti creeaza cele mai profunde emotii.

O trage de mana pe scari in jos, trec strada cu pasi grabiti, alearga pe podul peste valea fara strop de apa si ajung intr-o poiana.

- Ce zici de un pahar de vin si o bucata de prajitura?! intreaba el in timp ce intinde patura. Trebuie sa iti eliberezi mintea ca sa poti invata in continuare.


Era ora 21:30. Cei doi stateau pe iarba inconjurati de blocurile care se pregateau de culcare si de oamenii ce isi plimbau cainii. Soarele era ascuns de mult dupa deal, dar linistea serii ii facea sa se simta si mai bine.

Nu mai conta nimic. Nu mai conta ziua sufocanta si agitata ce a trecut, nu mai contau foile imprastiate pe tot biroul, nu mai conta examenul de maine, sunetele telefoanelor enervante… tot ce conta era faptul ca sunt impreuna pe o patura in mijlocul orasului si ea isi tine capul la el in brate.

Au stat acolo numai 20 de minute, dar parca erau intr-o alta lume, o lume care e formata doar din clipe de basm, din clipe nesfarsite, din clipe indelebile.

Bon Jovi - Welcome to wherever you are

Ah si… la sfarsit, el a imbratisat-o si i-a spus ca o iubeste.


Niciun comentariu: