Pagini

14 mai 2011

Karma


Poate pana la uma nu merit nimic… si pe buna dreptate. Lucrurile s-au schimbat mult in ultimul timp, eu m-am schimbat mult. Cu cat incep sa constientizez mai tare ce se intampla in jurul meu, cu atat incep sa se complice lucrurile.

Pentru inceput e intersant, pentru ca toate tin de tine, inseli si faci rau cu viclenie… sau pur si simplu, fara sentimente; absolut fara niciun sentiment… si atunci ai nevoie de lucruri mai ample ca sa simti ceva, fie rele, fie bune. Si uite asa incepi sa platesti pentru fiecare in parte, pentru fiecare zambet intr-o directie gresita, pentru fiecare pas calcat pe langa pres, pentru fiecare gand care nu a putut sta la locul lui sau pentru noptile in care nu ai ramas acasa…

Problema e ca tu te astepti sa platesti tot prin zambete infidele, prin pasi facuti impotriva ta, prin ganduri care nu se indreapta spre tine sau prin conversatii telefonice născocite… dar nu, pentru ca astea nu sunt atat de importante pentru mintea ta bolnava si atunci incepi sa platesti prin lucruri care sunt mult mai greu de recuperat.

Invatatura: Roata se invarte tot timpul!

Da, stiu, roata se invarte intotdeauna, dar de ce naiba o ia in alte directii?

Niciun comentariu: