Pagini

13 octombrie 2010

M-am schimbat!

Nu au trecut numai trei saptamani de cand sunt plecata de acasa si sa zic asa sunt "pe picioarele mele" si m-am shimbat, simt ca m-am schimbat.

Acum umblu nopatea pe strazi fara sa ma intorc la fiecare 10 metri sa vad daca ma urmareste cineva si nu mai imi tin chile in mana. Ma ridic din pat mai repede decat ar fi necesar, nu intarziu niciodata la scoala, ma dau cu bicicleta, imi fac singura de mancare, dar tot pateul si zacusca raman specialitatile zilei. Umblu pe jos mai mult decat mi-as fi inchiput vreodata, imi place sa ma plimb cu autobuzul si ma razgandesc intre statii. Am mult timp liber, dar simt ca nu imi ajunge, mi-am schimbat portofelul, port fuste scurte si ochelari de soare la umbra. Ma decuplez de toti cei din jur doar stand intr-un parc cu un caiet in mana, vorbesc chiar si doua ore la telefon pe zi, dar nu raspund la toate apelurile. 

Beau bere la doi litri, fac dus cu apa fierbine si mi-e frig, merg cu liftul pana la etajul 8 doar pentru placerea de a ma plimba, fac poze la orice nimic pe care il vad si incerc sa imi aduc inima si mintea pe acelasi drum... Am dulapul ordonat, imi fac in fiecare dimineata patul, nu dorm in pijama si nu ajung acasa de cate ori spun ca ajung sau vreau. Beau visinata pe parchet,  cant in fiecare zi, dau mesaje aiurea noaptea, sunt curioasa la (aproape) tot ce inseamna nou si am rabdare sa astept... oriunde-oricat, doar sa nu imi fie frig. 


Plus ca... inot, dansez si nu sunt niciodata singura!

Niciun comentariu: