Pagini

29 martie 2011

Dimineata devreme

Diminetile sunt reci si urate. Diminetile sunt posomorate si incruntate, friguroase si umede. Nu-mi plac. Dimineata dupa o betie crunta e cel mai mare chin, e cea mai mare durere de cap si cel mai in ceata moment. Dimineata dupa un somn profund ai vrea sa nu mai vina niciodata, dimineata dupa o noapte de sex te face sa te ascunzi sub cearsafuri si sa te gandesti ce naiba fac acum si ce gandeste individu' asta?, dupa o conversatie lunga la telefon iti da fel si fel de ganduri, iar dupa o petrecere e dureroasa cu toata lumina si energia ei.

Dimineata are gust de “trebuie sa ma spal pe dinti”, are ochii umflati, perne murdare cu rimel si par in toate partile (gresite). Dimineata are paturile nefacute, are senzatie de foame si se vede razboiul prin care ai trecut cu tine (sau cu altcineva) aseara. Dimineata te grabeste, te agita, te face sa te ascunzi si te urâţeşte.




Nu-mi plac diminetile, cine naiba le-a inventat?

Zdob si Zdub - Buna dimineata
 
 Asculta  mai multe  audio   diverse

- nu -

Un comentariu:

Chatelaine spunea...

Iti doresc sa cunosti Dimineti pline de iubire....dimineti in care rasaritul de soare este mai frumos decat de obicei,dimineti in care ochii somnorosi se deschid pe cana cu cafea aburinda si narile iti sunt dezmierdate de mirosul proaspat al after shawe-ului tocmai folosit :)...Si ce daca este dupa o betie crunta?! Si ce daca nu vei mai intalni niciodata persoana cu care ai facut sex o noapte intreaga...? Ramane baza [ nu acidul :)]..ramane faptul ca ai facut ce ai vrut,cand ai vrut...! Ramane sentimentul de libertate...
Cheers!