Pagini

10 ianuarie 2011

Oamenii...

Oamenii nu inteleg oamenii, desi suntem toti la fel... cu mici diferente in educatie si stil, dar sentimentele ne sunt la fel, avem aceiasi invidie, rautate, ignoranta si indiferenta:
  • Ne e dor atunci cand suntem departe, dar cand persoana e langa noi nu o mai pretuim. 
  • Visam la ceilalti doar atunci cand nu sunt in asternuturile noastre, iar cand reusim in sfarsit sa ii tinem in brate, in 5 minute le intoarcem spatele. 
  • Avem dorinta de a invata doar atunci cand nu suntem capabili de altceva, cand avem un handicap... cand suntem perfect sanatosi am prefera sa stam toata ziua in fata unui joc pe calculator sau sa pierdem vremea cu PlayStation idiot. 
  • Daca suntem singuri in statia de autobuz ne uitam cu invidie la cei care se tin de mana si se saruta, dar cand noi suntem cu cineva si facem acelasi lucru... uitam complet de cei din jur.
  • Daca avem o lucrare de terminat, iar a colegului ii e gata de saptamana trecuta ne gandim "ce fain de el", dar cand el lucra noi ce faceam?
  • Toti preferam daca se poate exact ceea ce nu avem, iar cand obtinem si acel lucru in mod sigur ne dorim cu totul altceva.
  • Daca nu e langa noi acel "cineva important", e singurul lucru pe care ni-l dorim, e lucrul la care ne gandim cand facem dus, cand ploua, cand ne spalam pe dinti sau cand mergem la cumparaturi... dar cand ajunge langa noi uitam sa ii spunem ca ne-a fost dor si ne enerveaza grimasa pe care o face cand mananca portocale... si culmea, cand pleaca din nou, iar simtim ca nu mai putem respira.
  • Cand mergem la o petrecere vineri seara, iar prietena cea mai buna ne povesteste a doua zi cum a fost la petrecerea ei... am si uitat ca si noi ne-am simtit minunat, am si uitat de rasetele alea din care nu ne mai puteam opri si ne-am fi dorit sa fi fost acolo cu ea, ca era mult mai bine...

Ti se pare normal? Eh... asa suntem toti, niste nemultumiti!

Apocalyptica - Fade To Black
 
 Asculta  mai multe  audio   diverse

Niciun comentariu: