Pagini

31 august 2010

Detalii picante


Orice ai face in cele 4 zile, oricate concerte ai vedea, oricate concerte ai rata, oricate beri ai consuna sau cat de frig ti-ar fi in cort, Peninsula iti da unul dintre cele mai intense sentimente de peste an!
Aici poti sa faci baie noaptea, poti sa te imbeti si sa nu iti pese de nimeni, sa umblii aiurea privind feţele oamenilor de toate felurile. Poti sa asculti muzica buna, poti sa stai pur si simplu pe un petec de iarba si sa cazi in gol auzind zdranganeala unei formatii care nu stii de unde a aparut. Aici razi la dush pentru ca nu iti vine ca crezi ca suporti jetul acela de apa rece. Aici poti sa visezi si sa zambesti chiar daca esti plin de praf. Iubesti faptul ca transpiri ziua, iar noaptea te gandesti la ce bine a fost cand mureai de cald.
Peninsula inseamna mii de corturi cu mii de rasete in doua limbi. Inseamna urletele de la 5 dimineata cu injuraturi pentru a unul si-a gresit cortul, linistea de la ora 7 cand fiecare isi viseaza noaptea ce a trecut si spalatul pe dinti de la ora 9 cu freze zburlite.
Oamenii pe care ii vezi de 2 ori ai impresia ca iti sunt prieteni, cei pe care vrei sa ii vezi nu ii gasesti in multime si cei pe care ii cunosti trec pe langa tine fara sa te observe. Trebuie doar sa le pui mana pe umar, fiecare o sa se intoarca zambind, cu siguranta, indiferent de culoarea parului, indiferent ca spune "igen" sau "da", indiferent ca e in bocanci sau in slapi... toti sunt dispusi sa vorbeasca cu tine.
Peninsula inseamna mult asteptata “oboseala” de care ai nevoie intr-un an si esti in stare sa o culegi in 4 zile... apoi fiecare amintire din acele zile iti va starni un zambet urias. Si daca gasesti macar o poza cu tine pe site-ul lor... esti cel mai fericit tot anul si precis vei fii acolo si in 2011.

Nu vreau sa povestesc detaliile picante asa cum am spus... vreau sa le tin numai pentru mine. 
Numai si numai pentru mine.





Niciun comentariu: