Pagini

27 mai 2010

Fericireeeee!

Leapsa acceptata de la Lucianna! :)


Unde gasesc eu fericirea sau ce/cine ma face fericita? As putea sa zic ca nu sunt deloc pretentioasa la capitotul asta :)

Gasesc fericirea intr-un zambet larg ce il vad pe strada, gasesc fericirea in bucuria ta, intr-un copilas in salopeta albastra ce se chinuie sa faca cativa pasi in lumea asta mare; gasesc fericirea in razele de soare, in iarba verde, in dansurile din ploile torentiale si in muzica ce-mi urla in camera cand sunt singura. Gasesc fericirea in castronul cu cereale, in balansoarul de pe terasa, in focul de tabara, in cantecele de chitara, in diminetile cu ochelari de soare si in serile care te mangaie cu caldura lor.
Ma fac fericita mesajele tale, (numai sunetul telefonului imi strneste emotii in suflet); ma fac fericita florile daruite din inima, eclerul cu ciocolata, pozele de pe pereti, amintirile care revin si revin. Ma fac fericita scrisorelele de dragoste, zambetul tau de dimineata sau ideea ca te voi vedea maine. Ma face fericita gandul ca mai am o sansa idioata azi sa te salut si sa merg mai departe fara sa stiu ce gandesti tu... Iar toata fantezia in care traiesc zilnic ma face sa radiez :)

Sunt un om fericit! :D

Niciun comentariu: