Pagini

21 iunie 2010

Ultima saptamana


(am intarziat putin)


Cum vin emotiile si nostalgia... acum se incheie o etapa foarte imporatanta din viata mea si incepe alta… privesc cu emotii spre viitor deoarece nu stiu ce ma asteapta, nu stiu unde voi da cu capul si cum, nu stiu ce oameni o sa ma inconjoare si cat de mult imi va placea "noua" viata, dar pana atunci imi traiesc ultima sapamana de liceu… visez, cred si sper alaturi de colegii pe care in unele momente i-am urat din tot sufletul (nu pe toti), iar acum le spun cuvinte frumoase si sper sa nu fie ultima data cand ii vad.

La scoala facem poze, cantam, radem, aruncam cu baloane cu apa prin curte iar cand vine seara ne intalnim (aproape toti) sa depanam amintiri sau sa imitam profi. Povestesc cu cei pe care nu i-am bagat in seamna 4 ani de zile, beau bere cu cine nu m-as fi gandit niciodata si dansez cu cel care nu a stiut alt drum decat acasa-scoala, scoala-acasa.

Urlam sa ne auda tot orasul cine este XII A, mergem din casa in casa ca la fiecare sarbatoare de Craciun si nu ne mai putem opri din ras… apoi ajungem pe o terasa si continuam discutiile sau dansul nostru specific.

Vine ziua de vineri si suntem toti cuprinsi de emotii la ora de dirigentie… fiecare simte ca are atatea de spus, dar nu isi gaseste cuvintele. La careu suntem mandri... suntem mandrii de noi cum pasim cu capul sus si cu zambetul larg in fata atator oameni, suntem mandrii cum ne privesc toti si suntem mandrii ca au venit cei dragi sa ne dea cate o floare.

La banchet toate cele 5 clase sunt cuprinse intr-o aura de fericire si se transforma intr-una singura, alaturi de profi. Incepe piesa “ani de liceu”, jumate sala incepe sa planga, iar cealalta jumatate se stapaneste si stim ca nimeni si nimic nu poate distruge acel sentiment.

Pana dimineata ramanem la fel de urniti, ne imbratisam in fiecare moment, iar apoi ne indreptam spre casa tot intr-o aura de sarbatoare, tot fericiti, cu aceeasi energie si cu acelaesi cantece cu care am mers.

Nu pot dormi, a fost prea frumos sentimentul sa il inchei cu un somn bun… vreau sa il visez cu ochii deschisi!


Adio liceu, adio Papiu!


2 comentarii:

alex spunea...

oare ce o sa mai stricam in continuare? :)) o sa ne fie dor de liceu... macar asa un pic :D

Josette spunea...

de stricat se gastetste oriunde... numai nu cu aceiasi oameni :)
o sa ne fie, chiar o sa ne fie dor! :)