Pagini

17 septembrie 2009

Vin acasa!

Ti-ai imaginat vreodata clipa in care ne vom reintalni? Cum nu vei stii ce sa-mi spui nimic din cauza emotiilor? O sa ma iei in brate sa ma strangi la piept numai pentru tine sau ma vei saruta pana cand nu-ti va mai ajunge aerul? Vei tremura? Iti voi auzi bataile inimii de cum te zaresc?
A trecut 2 luni de cand nu ti-am mai vazut privirea sau auzit vocea. Totul se rezuma la un mesaj golas in fiecare zi, dar nu am incetat in nicio clipa sa nu ma gandesc la tine si te-am visat mai mult decat te visam cand erai langa mine.
Fiecare seara se termina cu gandul la trecut, la momentele frumoase, la zambete, flori, plimbari, muzica... si la viitorul care ne asteapta.
Dar revin, iar cand iti voi zari privirea de dupa deal voi lasa totul in urma si voi sari in bratele tale. Voi ramane prinsa acolo pentru 5 minute iar apoi ne vom aseza pe o banca galbena intre 3 fire de iarba... voi zambi la fiecare miscare de-a ta, te voi lua in brate de fiecare data cand spui ceva dragut si te voi adulmeca toata noaptea.

M-am hotarat, vin acasa! :)

Un comentariu:

Emma spunea...

Imi place foarte mult cum scrii, iti admir curajul de ati expune sentimentele si ...imaginatia. Esti o fiinta minunata! :*