Pagini

16 septembrie 2009

- 1 -

Exact pentru ca nimeni nu credea, pentru ca nimeni nu dadea vreo sansa, pentru ca fiecare avea alta parere, dar amandoi eram curiosi de adevar, de aflarea misterului si evadarea dintre oamenii cu idei fixe.
Am reusit... a trecut un an de zile si inca ne mai impartim saruturile, ideile, conceptele despre viata unul altuia. Ne-am schimbat amandoi, dar niciunul nu recunoastem, suntem fericiti cand ne putem intelege din priviri, ca ne zambeste o floare sau ca ne urmareste un nor; vrem sa lasam de la noi, dar nu ne putem abtine sa nu comentam ceva si pana la urma facem glume pe seama asta. Nimic nu trece ca vantul sau ca un val ratacit pe langa noi; totul e analizat, discutat pentru a fi siguri ca urmatorul zambet pe care il afisam vine din interior, natural si exprima bucuria sufletului, bucuria simpla de a ne avea unul pe celalalt.
Suntem albi, dar totusi negrii, suntem pletosi si fericiti, activi si veseli, nervosi si idioti, zvelti si zambitori, destepti si deschisi... suntem doar noi doi :)

2 comentarii:

fiica mării spunea...

la cat mai multi! :)

Josette spunea...

multumim multumim :*