Pagini

29 septembrie 2009

____________________________________


El este destept, el stie, el poate, desi are jumatate din cunostintele tale, dar si pe care le stie le spune, le invarte, le repeta sub alta forma pana ii face pe ceilalti sa taca si sa nu mai aiba curaj sa zica ceva pentru ca sunt mult sub nivelul lui; iar tu esti un cretin pentru ca nu poti lega doua cuvinte atunci cand trebuie, ca ti se usca gura si simti cum te incalzesti atunci cand iti auzi numele. Asta pentru ca ti-e teama sa nu greseti si iti fug toate ideile si informatiile din creierul tau impartit in 5.

Esti cretin pentru ca nu sti „what make you pround to your brother, why you consider him your hero”... Ai scris 3 pagini pe tema asta fara sa te gandesti si ai mai fi putut scrie inca 3, dar cand trebuie sa le zici lor, bâlbâi un „aaa... he had a hard life..”. Ok, so what? Almost everybody said „I have a hard life, the life is not fair, I am not happy... bla bla bla” (just because they don’t know live their life...anyway, that’s not important now), but that don’t make they heroes...

Normal ca esti idiot cand nici macar nu poti sa zici „a lupta”, ai uitat „the story with the bomb”, ai uitat ce a facut frate-to in razboi sau ce naiba face acum... si bineinteles, dupa ce zice „ok, you can read more on this site...” iti aduci aminte ca dezamorsa bombe, ca putea sa moara in orice clipa, ca s-a tâtât prin noroaie, ca a innotat in apa de 5*, ca a fost singurul care a trecut clasa la araba din toata unitatea (cu 10) si ca acum e in New York pazindu-l pe Obama si poate chiar in clipa asta sta drept, serios cu ochelari si costum negru in spatele lui ca nu cumva sa il atinga cineva, sa il piţige (asta ar fi chiar buna, hehe) sau impuste... dar tu iti aduci aminte doar ca „he had a hard life”. In urmatoarea clipa ai vrea sa dispari de pe fata pamantului sau sa mergi undeva departe unde stii sigur ca un apropiat nu iti rade in faţă pentru ca nu ai pronuntat bine un câcat de cuvant, desi de multe ori nu iese bine nici in propria limba, poate te-ai incurcat, poate nu ai reusit sa iti imbarligi limba in directia corecta sau pur si simplu nu ai stiut si ai incercat si tu acolo ceva, poate te faci inteles... si culmea, chiar ai fost inteles, pentru ca altfel nu te-ar fi stiut corecta... si nu e nicio problema ca te corecteaza, foarte bine, data viitoare vei sti, dar cand o face cu atata superioritate, cand se uita la tine si rade dispretuitor si simti cum adauga in gand (asta in cazul bun) un „Doamne feeeri”, l-ai impusca in 2 secunde! Dar nu poti, pentru ca pistolul tau nu are gloante. Tu esti cel care a gresit si te simti prea redus si umilit sa ii mai zici ceva.

Pentru cei care te cunosc nu pari deloc timid, nu s-ar gandi ca tie ti-e groaza sa intri la clasa a IX-a sa le spui ceva, sa le scrii pe tabla, sa ii faci sa taca (care-i problema?!?), sunt, vorba aia, niste ţânci, dar te gandesti ca poate e si acolo unu mai rasarit si mai smecher care se apuca sa puna intrebari tampite la care habar nu ai raspunsul si te face de cacat, iar asta il umple de sine... Numai spre surprinderea ta, coptilucii stau cumnti, nu vorbesc (tare), scriu de pe tabla si dupa ce au terminat incep sa iti puna intrebari despre profi, scoala, cer pareri personale, altu iti zice ca te cunoste din clasa a Va si habar nu ai de unde, iti auzi numele prin fundu clasei si majoritatea asculta atenti ce aberezi tu acolo, dar nici atunci nu te simti in largul tau; iar cand iesi din clasa auzi 30 de voci zambitoare care iti fac cu mana spunand „Paaaa” si pauza urmatoare „Servus :)”.

De ce nu poti sa ti se rupa de ce zic 5 fraieri, ce gandesc sau ce pareri au? De ce nu te poti impune doar in faţa a 20 de colegi, a 5 prieteni si in fata parintilor? Cu ei e usor, stii ce gandesc, stii cum gandesc si ii cunosti destul de bine incat sa nu ai nicio treaba sa le zici ceva (dar din nou, nu tot timpul...)

Ei, ei si lui poti sa le povestesti cum ai fugit ieri dupa o pisica pe terasa si ce bine te-ai distrat (si mai razi 5 minute si dupa ce povistesti) dar cand stai la masa cu 10 persoane ti se pare cea mai abeanta chestie pe care ai putea sa o spui, desi, tocmai auzi cum a fost fugarit unu de un caine pe strada si toti stau ochi si urechi. si se amuza copios Tu de ce taci?

That's you... you would like change some parts of you, you’d like, you’d like, you’d like... but... maybe someday, a really big day... doesn’t matter. Si chiar nu conteaza, nici nu stiu de ce am vorbit atata si de ce m-ai ascultat. Just.........



FUCK Off!

Niciun comentariu: