Pagini

30 decembrie 2009

Happy New Year!!!

Heeeeeei, se termina 2009... ce sa zic, a inceput bine si sunt sigura ca se termina la fel de bine :D A fost un an plin in care am facut de toate. Bune, incat m-am mirat eu de mine, rele pana nu m-am recunoscut, tampenii de care am ras in fiecare noapte sau de care am zis "cum am putut sa fac asa ceva?!?... totusi a fost tare :)) " si lucruri de care ma bucur acum si ma voi mai bucura.

2009 a fost un an al schimbarilor... am intrat cu zambetul pe buze si am altfel de oameni dar tot zambitori si impreuna, am intrat copii si am iesit "copii mai mari", am intrat cu o gandire putin ingusta si am iesit la lumina, am intrat fara trecut, dar acum avem ceva la care ne putem intoarce si am pasit spre 2009 mult mai multi, dar iesim doar noi doi, restul nu conteaza.

Amintiri, amintiri exista si le voi duce cu mine in 2010. Acum mi-e somn si nu mai am chef sa ma gandesc la ce a fost, acum ma intereseaza doar ce va urma. Vreau sa stam din nou sa povestim de toate lucrurile urate si sa le lasam in 2009, sa ne privim si sa ne spunem ce simtim cu adevarat, ce asteptari avem si sa ne punem dorinte in timp ce ne imbratisam la miezul noptii... chiar asa, acum suntem copii mari, nu ca anul trecut.

Am impresia ca 2010 e foarte departe, dar vreau sa-l simt din plin ;) N-am sa mai calc pe bec deloc, doar ma voi incalzi la picioare...

An nou fericit!

Un comentariu:

ana spunea...

Draguta postarea!