Pagini

5 martie 2009

Visurile oprite de zidul principiilor

E simplu sa primesti dragoste si e si mai simplu sa dariuesti, dar de ce sa-i daruiesti cuiva care nici macar nu te vede? Ce rost are sa suspini dupa cineva care nu iti simte prezenta? Degeaba ii desenezi inimioare, degeaba ii dai pufuleti si cadouri speciale in zile speciale sau ii trimiti mesaje de noapte buna, daca ea sa gandeste la altceva. Degeaba iti dai minutele peste cap pentru ea, degeaba mai speri la o zi, ii duci geanta cand e grea sau ii descurci problemele de matematica, daca ea iti ofera doar un zambet.

Ii iubesti zambetul, ii iubesti privirea care te atinge si ai vrea sa o simti in fiecare zi, dar atunci trebuie sa te multumesti cu atat. Te irosesti, te irosesti intr-o lume numai a ta pentru ca nu va fi niciodata a voastra si sti bine asta.


Desi… te simte… simte fiecare sentiment al tau, numai ca se opreste in zidul din fata ei, acel zid pretentios plin cu principii. Nu ai cum sa treci de el, nu ai cum sa ii mangai faţa, nu ai cum sa-i fii aproape, imi pare rau, nu ai cum…

Niciun comentariu: