Pagini

10 februarie 2009

Tansformare in nimic, dar fiind totul

Unde vrei sa ajungi cu atitudinea ta ostila? Nu mai vreau sa-ti simt vorbele sarcastice lovindu-ma, nu mai vreau sa ma impungi cu privirea puerila, nu mai vreau sa-mi strangi mana pana cand degetele-mi prind culoare, nu mai vreau sa trec peste frenezia ta zilnica, nu mai vreau sa am bataturi si nici oglinda sparta in poseta, nu mai vreau sa-ti vad zambetul trufas langa lacrimile mele, nu mai vreau sa am mintea intunecata din cauza emotiilor atingerii privirii tale si nu mai vreau sa te reinventez in fiecare zi... Gata, ma transform! Ma vei cauta? Vei avea faţa trista pentru 2 minute? În zadar!


Eu voi zburda printre frunzele pe care le ocolesti, voi mirosi fiecare floare pe care o cumperi, voi sta langa furculita ta cand manaci, imi voi lipi urechea de pieptul tau cand te uiti la televizor, voi fi pe umarul tau la fiecare drum pe care il strabati sa-ti adulmec mirosul proaspat iesit din casa, voi sta pe clanta usii pana iesi din baie, voi alerga printre cuvintele rautacioase si ma voi legana cu cele dulci.
Nu ai cum sa ma gasesti, nu ai cum sa ma vezi, dar daca pentru o clipa reusesti sa ma dai deoparte sau corpul meu va fi luat de vant, isi va inunda inima sau va ramane in afara incaperii tale… voi reveni… voi reveni alaturi de privirea ta arzatoare si voi continua sa iti numar actiunile premature.

4 comentarii:

fiica mării spunea...

nu vrei sa iti scoti codurile de la comment-uri? ;;)

Josette spunea...

da ce se intampla mada :-? nu te descurci?? :))

Josette spunea...

ah... si nu stiam ca se poate :-??

fiica mării spunea...

nu ma descurc, serios! ma pune sa scriu vreo 10 coduri pana imi da ca ii corect :((

se poate, cauta prin setari pe undeva :D