Pagini

31 ianuarie 2010

Doing nothing...

Cateodata am chef sa fac... NIMIC, sa ma simt libera, prea libera, lenesa, "in vacanta", intr-o lume in care nimeni nu ma intreaba nimic, nu imi cere nimic, iar eu zbor alaturi de visul meu. Astazi e "cateodata"!
Nu vreau sa citesc, nu vreau sa invat, sa dau telefonul promis, sa raspund la mesaje, sa imi fac patul, sa ma spal pe cap, sa imi dau jos pijamaua sau sa am grija ce manac... Doar stau si ma bucur de bioritmul meu scazut sau de luna plina de afara care ma priveste cu superioritate.
Azi... vreau sa manac popcorn, sa ma uit la filme fara sa ma ridic din pat pana nu mai imi simt ochii, sa imi inchid telefoanele, sa fumez o tigara si sa arunc mucul pe covor, azi nu am nevoie de scrumiera... Azi nu vreau sa stiu cum am dormit noaptea trecuta, nu vreau sa ma uit in oglinda pentru a nu fi nevoita sa imi sterg vopseaua neagra care a alunecat odata cu lacrimile pe obraz... laptopul sa fie pe jos incercand sa se fereasca de balta de vin, iar catelusul care e langa mine noaptea vreau sa imi zambeasca la fel ca in fiecare dimineata chiar daca nu e mandru de mine...
O punga de popcorn e tot rezemata de pat, asteapta sa ii dau atentie si sa pornesc alt film... asta era si planul meu :)

Maine voi iesi din acest "cateodata", totul se va schimba... am examen!

Un comentariu:

Anilei spunea...

ce mai faci? de cand nu am mai intrat pe la tine...da, interesant program pentru o zi dinaintea exmenului:)). Ei, ce conteaza? Fiecare ne simtim bine in mediul nostru...de aceea te invit pe la mine, pe blog!!