Pagini

16 noiembrie 2009

Dejul - orasul tuturor posibilitatilor [1]

Punctul tare pe ziua de azi:

Mergeam linistita la un xerox (care listeaza cel mai ieftin, dar la care -culmea- de vreo luna nu mai functioneaza imprimanta si de fiecare data cand intri acolo ai impresia ca tipa incearca sa-l repare apasand de nebuna pe toate butoanele)... Eram cu playeru in urechi si dintr-odata vad copii agitati fugind spre centru si parinti care fugeau dupa ei... Nu intelegeam ce se intampla... imi scot si eu castile sa vad mai bine si ghici ce era? 2 elefanti cu trompele ridicate se plimbau lejer prin centru, iar copiii erau innebuniti pentru ca nu credeau ca exista cu adevarat acele animale imense care distrug orasele si se sperie de soricei... erau atat de fascinati si incantati incat mi-am schimbat si eu traseul sa merg pe urma elefantilor.
Erau mari, grasi si gri... nu aveau ciucurei colorati, beculete sau oameni calare - sunt dezamagita! :))

Ne vedem la circ... sau probabil ca nu :)

4 comentarii:

Cristina Vajaean spunea...

mie sincer imi era mila de ei:)) da si eu am fugit ca eram aproape de casa sa le fac o poza de sus de la mine de la balcon, dar sincer imi era mila de ei:(

Josette spunea...

toate animalele de la circ am putea spune ca sunt batjocorite... :| dar asta le e "meseria" :))

Marianita Cochiorca spunea...

Imi doresc din ce in ce mai mult sa vin la cluj:)).

Marianita Cochiorca spunea...

Motivele pentru care vreau sa onorez Clujul cu prezenta mea, sunt foarte multe.Printre ele face parte si ceea ce mi-a scris tu.La mine lucrurile nu vor mai reveni la normal.Faptul este deja consumat.
Si oricum, Clujul este un oras superb!
Multumesc mamei pentru sfaturi!:))