Pagini

5 mai 2015

Aveam nevoie de vara

Imi place sa imi simt picioarele grele. Sa imi simt tot corpul greu si muncit. Inseamna ca a lucrat azi si acum imi multumeste. Se lasa purtat de vise pana cand incepe sa fie mangaiat de primele raze ale diminetii.

A fost o zi plina. Perfect de plina. 

• 8 ore de serviciu cu oscilatii de sentimente. Chef de munca, rasete in hohote, luat pranzul pe jos, moleseala surprinzator se mare, pauza de uitat la oameni pe strada, bucurie de baloane si apoi iar productivitate.

• 2 ore de facultate (cu multe ganduri indecente) in care incercam sa fiu ceea ce nu sunt, dar vreau sa fiu si am sa fiu. Totusi, dupa zambetul de la final, eu cred ca mi-a reusit. 

• o jumatate de ora de alergare in centrul orasului. Cu target stabilit cand simti ca nu mai poti - pana la eMag. Nu, pana la Panemar. Nu, pana la Recas. Nu, pana cand se termina melodia. Iar melodia aceea tot pare sa se termine, dar nicicum nu vrea. Pasii mei sunt tot mai mici, obrajii tot mai rosii, pielea spatelui tot mai umeda, dar nu te opresti nici in ruptul capului, pana, in sfarsit, la coltul blocului. 

• 2 ore de citit o carte semi-amuzanta pe care abia astepti sa o termini pentru ca deja iti face alta cu ochiul din biblioteca.

• cateva povesti despre ziua de azi, revolte despre societatea in care traim, putina dragoste si somn profund pana la primele raze de soare.

Maine o luam de la capat. Maine va fi iar o zi imperfect de perfecta. Maine vor fi 30 de grade.

Niciun comentariu: