Pagini

20 aprilie 2011

Sa stam sa meditam


Vorbim la telefon in fiecare saptamana ore intregi, cam la asta se rezuma relatia noastra din ultimii 5 ani, dar ne stim si cele mai adanci secrete incat ne simtim aproape una de cealata.

Daca am nevoie sa plang pe umarul cuiva te sun pe tine, tu ma intelegi... la fel se intampla si invers. Cateodata am impresia ca suntem identice, ca avem aceleasi vise, sperante, dorinte si nemultumiri.

Eu imi imaginez ca facem asta zilnic

Viata nu poate fi roz in fiecare zi si din pacate nu ne dam seama de culorile ei numai cand ajungem sa fim simguri, ne amintim lucrurile de care ne-am indragostit candva doar cand nu mai sunt langa noi, ne dorim tot spatiul din pat doar cand e cineva langa noi, cand ajungem singuri preferam sa ne inghesuim pe canapea. Ne enerveaza lucrurile imprastiate prin casa, dar cand nu le mai imprastie nimeni e si mai rau.

Ar trebui sa ne iubim zilele asa cum sunt ele, sa-i indragim pe cei de langa noi si cu bune si cu rele, iar in clipa in care suntem enervati sa stam sa meditam un pic si sa ne amintim de toate lucrurile care au fost in stare sa le faca pentru noi, uitand de toti ceilalti. Sa realizam cat de iubite si apreciate suntem chiar si in momentele in care nu am merita deloc asta.

Viata e frumoasa... si e asa doar din cauza oamenilor care ne inconjoara, care ne iubesc si care ar face totul pentru noi. Ei merita doar zambete din partea noastra. :)


Happy anniversary!


- for you, sister - 

3 comentarii:

Bianca Dobrescu spunea...

Ce frumos!
Şi câtă dreptate ai...

Josette spunea...

Ce pe faza ai fost... mersi :)

Bianca Dobrescu spunea...

Hihi, da!:D