Pagini

20 iulie 2010

Primosal

Foloseste-ti putin imaginatia. Ce zici daca ajungi acasa de la serviciu si cand intri in casa dai peste 3 gandaci de bucatarie? Ti s-a mai intamplat, nu? Si te gandesti… “vai, toata casa am curatat-o sambata trecuta”, dar ei revin, nu le pasa de curatenia ta. Suparata, cureti si simti ca ai nevoie de putina relaxare. Pleci la cabana ta de la cativa kilometri din afara orasului... Ce vezi cand ajungi acolo? Carii peste carii... ai uitat de ploile torentiale din saptamanile ce au trecut si acum jumatate din perete are mucegai… Ah, plus ca in bucataria de vara sta linistit un sobolan urias. S-a dus dracului relaxarea ta si lunile acelea de munca pentru curatirea apartamentului si aranjarea locului de odihna. Te-ai saturat!

Nu stiai? Primosal te poate ajuta sa revii in cateva zile la tot ce aveai inainte. Foloseste produsele lor de deratizare pentru a omorî soriceii din bucatarie, foloseste tratamente anti mucegai sau carii, pentru lemn, sau cheama specialistii de la Primosal pentru antiseptizare ca sa poti sa ai weekenduri linistite la cabana ta, fara ciuperci si insecte.

Si pentru ca meteorologii anunta o vara torida, Primosal iti recomanda o ignifugare totala pentru cabana ta ca sa fii sigur ca poti sa stai linistit la serviciu cat timp cabana ta se “topeste” la soare.

Si uite asa, doar cu Primosal poti sa intri in casa zambind, stiind ca nu te astepata gandaci de bucatarie, mucegaiuri sau alte surprize neplacute.

http://www.reportervirtual.ro/2010/07/ultima-sansa-start-spre-mamaia-4.html

Niciun comentariu: