Pagini

19 septembrie 2008

Back to School


7:15. Suna alarma. Esti speriat. Parca nu sti ce se intampla. Ai impresia ca doar de cateva minute ai adormit.

7:20. Alarma suna din nou. Esti obosit. Intr-adevar nu ai adormit prea devreme azi noapte, iar ai gasit ceva interesant pe net.

Cumva cumva la 7:30 reusesti sa te ridici din pat... Ajungi in baie, te uiti in oglinga, te speli pe fata, te uiti iar in oglinda si ramai blocat. Iti dai seama ce fata burzulita ai... te apropii putin de oglinda, casti putin ochii mai tare si parca incepi sa te dezmeticesti... "Hei, eu trebuieee sa merg la scoalaaa si sunt cam in intarziereeee". Dintr-odata incepi sa prinzi energie... nici nu iti vine sa crezi cum ai reusit sa te speli pe dinti, sa te imbraci si sa iti trantesti si 3 caiete in geanta in 5 minute.

Camera ta e vraiste. Nu-ti gasesti cheile... sunt in hol, ai uitat? Cand crezi ca esti gata de plecare iti dai seama ca nu ai baterie la player, iar sa renunti la muzica pana la scoala nu e posibil... asa ca fugi in sufragerie si furi o baterie din telecomanda. Acum chiar poti sa pleci... e deja fara 10. Cand ajungi in hol si dai de oglinda parca nu ai mai pleca din casa... incerci sa iti bagi mana de 2 ori in par, dar nu reusesti nimic... "La naiba... oare nu ploua afara... atunci macar am un motiv ca..." Nu... e doar innorat.

Deja e si 58. Tu inca te uiti in oglinga si tot nu ai rezolvat nimic... Se aude o voce "Hei... inca nu ai plecat?" Lasi balta toata treaba si iesi. PLAY. Metallica - Nothing Else Matters. nuuuu, pe piesa asta nu o sa ajungi prea curand la scoala. NEXT. NEXT. Rammstein - Laichzeit... asta mai merge, dai la maxim ca sa incenri sa scapi de aglomeratie...

E trecut de 8... De ce nu se grabeste nimeni? Parca toti sunt in grup de 3-4 si se duc la film... nu au niciun stres.
"Hei scuza-ma, stii eu..."
"Pardon.."
"Nu ma lasi te ro..."
"Stii eu ma gra..."
"Pot sa..."
"Un pic te rog ca..."
"Stii..."
Nu. Nu ai nicio sansa sa treci. O iei pe drum. Masini peste tot...cu toate ca iti merge muzica auzi ca te clacsoneaza cineva, in plus ai impresia ca te-au si injurat vreo 2... stiu eu, i-ai impins sau le-ai taiat calea... nu conteaza.

Tot asa in zig zag reusesti sa ajungi la scoala. Sari tot cate 2 scari si incerci sa gasesti un motiv aberant pentru care ai intarziat. Esti nervos, nu ai nicio idee geniala... ramane vesnica replica "nu mi-a sunat ceasul". Intri in clasa... 7 copii se plictisesc in banci... restul hoinaresc prin ceva baruri... profa nu vine azi la scoala, s-a imbolnavit!

Have a nice day! :)

Niciun comentariu: